Zemunović: Respekt Čeliku, ali mi smo favoriti kod kuće

Rukometaš Dervente za SportSport.ba

Zemunović: Respekt Čeliku, ali mi smo favoriti kod kuće

D. Vejo

Rukometaši Dervente igraju sjajno ove sezone.

Iako su ih mnogi prije početka prvenstva proglasili autsajderima, Dervenćani su odlučili oštro odgovoriti. To pokazuje i vrh tabele, u kojem se trenutno nalaze. 

"Zadovoljan sam dosadašnjim ostvarenim rezultatom. Ekipa koja je na startu proglašena za jednog od konkurenata za ispadanje, sada je u samom vrhu tabele. Žalim za nekim propuštenim prilikama, jer smo mogli imati koji bod više, ali šta je tu je", rekao je za SportSport.ba rukometaš Dervente, Goran Zemunović.

Dervenćani ovog vikenda dočekuju ekipu Čelika na svom parketu.

"Respektujemo ekipu Čelika, ali smatram da smo mi favoriti na svom terenu i sigurno nećemo dozvoliti nikom da nas nadigra u Derventi", zaključuje Zemunović.

Podsjetimo, Zemunović je jedan od ključnih igrača tima iz Dervente.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi