Žrijeb Svjetskog juniorskog prvenstva 18. aprila u Sarajevu

Veliki sportski događaj u BiH

Žrijeb Svjetskog juniorskog prvenstva 18. aprila u Sarajevu

A. Beganović

Bosna i Hercegovina će od 14. jula do 1. avgusta biti domaćin Svjetskog juniorskog prvenstva za rukometaše, a isto će biti odigrano u četiri bh. grada, Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru i Ljubuškom.

Pripreme za organizaciju smotre najboljih junorskih svjetskih rukometnih selekcija odvijaju se po planu. Formirani su organizacioni odbori u svim gradovima domaćinima, a jučer je u našu zemlju stigao i jedan od čelnika Međunarodne rukometne federacije, Philippe Bana, koji za do sada učinjeno ima samo riječi hvale.

Danas je Bana boravio u Rukometnom savezu Bosne i Hercegovine, čije prostorije su u novom ruhu, odnosno izgledaju savršeno, i na sastanku sa čelnicima našeg saveza dogovoreno je da žrijebanje grupa bude održano 18. aprila u našem glavnom gradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.