Zrinjski angažovao golmana Goražda

Pojačanje na golu

Zrinjski angažovao golmana Goražda

Danas je u prostorijama HMRK Zrinjski Mostar predstavljeno prvo pojačanje za narednu sezonu. 

Potpis na dvogodišnji ugovor s Plemićima stavio je crnogorski golman Goran Anđelić, koji je u prošloj sezoni branio za Goražde, a prethodno bio član mađarskih i crnogorskih klubova.

Prema riječima trenera Medića, Anđelić je pojačanje koje je bilo želja i prethodne godine, ali zbog tehničkih razloga transfer nije realiziran. Kostur prošlogodišnje ekipe bit će održan, a do sada je jedino sigurno da se od rukometa oprostio Darko Martinović koji je iznio veliki teret u prošloj polusezoni.

Nova rukometna sezona trebala bi započeti početkom septembra, a pripreme bi igrači trebali započeti krajem maja. Do tada će dobiti individualne treninge kako bi na pripreme došli u optimalnoj spremi. Zrinjski će našu zemlju predstaviti u Challenge kupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije