Zrinjski igračima: Ma naći ćemo vam i cure!
FOTO: ilustracija

Zanimljiv potez Mostaraca

Zrinjski igračima: Ma naći ćemo vam i cure!

S. Mlaćo

Član Premijer rukometne lige BiH HMRK Zrinjski Mostar odlučio se na veoma zanimljiv potez. 

Naime, na zvaničnoj facebook stranici kluba Mostarci su odlučili da budu veoma dosjetljivi, te odlučili organizovati nagradnu igru u kojoj će u ovom slučaju sretna pobjednica izaći na večeru sa članom ovog kluba.

"Imaju li veću tremu na večeri s pripadnicom ljepšeg spola ili pred punom dvoranom na Bijelom Brijegu?

Lajkajte objavu i uđite u izbor za večeru s jednim od naših rukometaša! Visoki, crni, snažni, atlete... Imamo mi takvih! Sretnu dobitnicu proglasit ćemo sljedeći ponedjeljak u 12:00. P.S. Klub časti", stoji u objavi HMRK Zrinjski Mostar.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Pripadnice ljepšeg spola tako su za veoma kratko vrijeme okupirale facebook stranicu Zrinjskog, a koja će imati najveće sreće ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi