2007. godine od njih se mnogo očekivalo, a gdje su danas?

Važili za najbolje mlade igrače svijeta

2007. godine od njih se mnogo očekivalo, a gdje su danas?

E. Čaušević

Prije deset godina World Soccer magazin objavio je listu od deset najboljih mladih igrača svijeta kojima se predviđa velika budućnost.

Poznato je da da svake godine ovaj magazin objavi listu od deset najboljih mladih igrača u svijetu kojima se predviđa da će ostvariti velike karijere. Naravno, to ne bude uvijek slučaj. Od njih deset u najboljem slučaju dvojica ili trojica s pomenute liste uspije da nešto napravi u svojoj karijeri.

Odlučili smo da se prisjetimo liste od prije deset godina na kojoj je bilo dosta dobrih igrača, ali ih većina nije uspjela opravdati očekivanja. Ipak, bilo je i onih koji su uspjeli da naprave zavidnu karijeru koju i danas grade, a neki su i "karijere" gradili u zatvoru.

1/11 Kreni

Top Komentari

suarez7
2007 se i od mene puno ocekivalo
4 0
suarez7
De ba causa kas poceti sta normalno pisati. Nemoj se zaj visd
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi