Zrinjski pao u Prijedoru

Prijedorčani stigli do šestog trijumfa

Zrinjski pao u Prijedoru

Rukometaši Prijedora su večeras na svom terenu savladali ekipu Zrinjskog rezultatom 30:24 i tako stigli do svog šestog trijumfa u sezoni.

U prvom poluvremenu viđena je neefikasna utakmica nakon koje su domaći vodili rezultatom 12:8. U nastavku su se obje ekipe razigrale i raspucale, ali se rezultatski nije mnogo toga promijenilo. Prijedor je uspio povećati svoju prednost i na kraju slaviti sa 30:24.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Savić sa 11 i Daničić sa 6 golova, dok je golman Topić imao 13 uspješnih odbrana.

U ekipi Zrinjskog se najviše istakao Bošković, koji je postigao 5 golova, dok je Paradžik sakupio 9 odbrana.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Premijer liga, 12. kolo:

RK Prijedor - RK Zrinjski 30:24 (12:8)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.