Zrinjski trenirao u - Metkoviću!

Problemi oko dvorane

Zrinjski trenirao u - Metkoviću!

Nastavlja se cirkus oko problema grada Mostara i nedostatka prave dvorane i njenih alternacija. 

U Mostaru se danas odrzavao Borsa Open, sjajno judo takmičenje koje okuplja veliki broj takmičara i koje je danas u dvoranu na Bijelom Brijegu privuklo veliki broj gledatelja. Ali dok je jednima svanulo, drugima je smrklo. Rukometaši HMRK Zrinjski sutra igraju derbi trećeg kola rukometne Premijer lige protiv banjalučkog Borca i danas su ostali bez jako bitnog termina za trening. Uprava Plemića je na jedvite jade svojim igračima osigurala trening, ali u Metkoviću! 

"Ovako se na trening odlazilo prije 25 godina, ali očito se nije puno toga infrastrukturno promijenilo u našem gradu." kazali su iz HMRK Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi