Zrinjski u Banjoj Luci traži iskupljenje za Vogošću

Vraća se Damir Džeba

Zrinjski u Banjoj Luci traži iskupljenje za Vogošću

M. Maksimović

Nakon prošlosedmičnog poraza od Vogošće na domaćem parketu, rukometaši Zrinjskog večeras gostuju Borcu u Banjoj Luci.

 Mjesto u timu i na večerašnjoj utakmici zauzet će oporavljeni Damir Džeba koji nije zadovoljan izdanjem Zrinjskog u prošlom kolu.

“Vogošća je ozbiljna ekipa koja nas je taktički iznenadila, što nas je dovelo do poraza kojeg možemo anulirati već večeras. I ako nam to ne pođe za rukomnećemo previše tugovati, jer i dalje možemo ostvariti svoj cilj, odnosno plasirati se među tri najbolja kluba Premijer lige“, rekao je.

Borac je također nalazi u blagoj rezultatskoj krizi.

“Krenuli su s dva poraza, tako da ni kod njih nije bajna situacija. Večerašnja utakmica je važna i za njih“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U tim Zrinjskog večeras se vraća Filip Vistorop, dok je još uvijek van stroja Marijan Marić. Malih problema s mišićem imao je Darko Martinović, ali će on vjerovatno biti spreman za meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije