Zulfić: Uz malo sreće možemo daleko dogurati

A. Beganović

Sutra u Bosni i Hercegovini počinje Svjetsko juniorsko prvenstvo za rukometaše, a naš mladi nacionalni tim u prvom susretu će snage odmjeriti sa Južnom Korejom.

Ekipa našeg portala posjetila je trening izabranika Zdenka Grbavca, te je razgovorala sa mladim reprezentativcem Muhamedom Zulfićem.

"Naša očekivanja su poprilično velika. Četvrtfinale je cilj kojem težimo. Pobjeda nad Hrvatskom nam je dala dodatni motiv", istako je Zulfić.

"Mnogo gledamo susrete naših protivnika. Igramo dobro u odbrani i to će biti naše najjače oružje. Uz malo sreće možemo daleko dogurati", dodao je mladi bh. reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.