Agassi vjeruje u Đokovića

Pohvalio srbijanskog tenisera

Agassi vjeruje u Đokovića

Legendarni američki teniser Andre Agassi vjeruje da će se Novak Đoković vratiti u prepoznatljivu formu koja mu je donijela pregršt trofeja na najvećim turnirima.

Novak je u Melbourne stigao kao šestostruki osvajač turnira i branilac titule, ali je poražen već u drugom kolu od 117. igrača svijeta, Uzbekistanca Denisa Istomina.

"Slavio sam Novakova ostvarenja toliko da sam predvidio da će osvojiti sve. Iskreno, uvijek je iznenađenje kada on izgubi. Ono o čemu mogu da govorim je Novakova igra i njegove mogućnosti i sa te strane ne postoji nijedan razlog na svijetu zbog kojeg on ne bi mogao da preokrene situaciju", rekao je Agassi.

"Moje mišljenje je da je on jedan od najvećih svih vremena i zbog toga očekujem da se vrati brzo", dodao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi