All Star mu preči od turnira

Kyrgios ponovo iznenadio javnost

All Star mu preči od turnira

Nick Kyrgios je veliki zaljubljenik u košarku, što je pokazao bezbroj puta.

Javnost je upoznata sa njegovim košarkaškim vještinama, ali i sa neprofesionalnim ponašanjem na terenu.

Australijski teniser često zna da neprijatno iznenadi publiku, a nešto slično na svojoj koži osjetio je i direktor turnira u Rotterdamu.

Naime, Kyrgios je odlučio da propusti turnir u holandskom gradu kako bi učestvovao na meču poznatih ličnosti tokom All Star vikenda u februaru 2017.

"Ponašanje Kyrgiosa je u najmanju ruku neshvatljivo. Njegove stasti važnije su mu od profesionalizma. Tako se on ponaša kada je umoran ili mu je tenis nebitan kao u Kini. Nama to nije potrebno, pa smo odlučili da okončamo međusobni ugovor. Želimo najbolje tenisere na terenu", izjavio je Richard Krajicek, direktor ATP turnira u Rotterdamu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi