Azarenka ranije završila sezonu

Zbog stalnih povreda

Azarenka ranije završila sezonu

Bjeloruskinja Victoria Azarenka je potvrdila kako će zbog povreda ovu sezonu završiti puno ranije. Tokom sezone su mučila sa povredama lijevog stopala i desnog koljena.

" Ova godina bila je izuzetno teška, pokušavala sam sve, forsirala sam nastupe. Na kraju čini se da je to bilo pogrešno i sada ću se fokusirati na oporavak kako bih spremna dočekala sljedeću sezonu" izjavila je Azarenka, koja je trenutačno 25. na WTA rang listi. Bivša prva igračica svijeta i dvostruka pobjednica Australian Opena (2012. i 2013.) cijelu ovu sezonu imala je problema s povredom lijevog stopala i desnog koljena

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.