Berdych: Došli smo da pobjedimo

Igra drugi meč protiv Lajovića

Berdych: Došli smo da pobjedimo

Reprezentacija Češke drugu godinu zaredom igra finale Davis Cupa, što svakako nije mala stvar. Prošle godine su u finalu pobjedili Španiju 3:2, ove godine igraju protiv Srbije koju su također 2012.godine savladali i to u četvrtfinalu.

Tomas Berdych u singlu ima omjer 25-12, u parovima fenomenalnih 18-1, ukupno je na 43-13. Naravno i sada se najviše očekuje od njega u Beogradu.

"Došli smo u Beograd da osvojimo tri boda sa kojima bi smo odbranili titulu. Igramo protiv najbolje ekipe u ovom trenutku, gostujemo, ali naša želja je ogromna" kaže Tomas Berdych koji će danas igrati drugi meč dana protiv Dušana Lajovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.