BiH protiv Zimbabvea u prvom kolu teniskog Davis Cupa

Naša reprezentacija ima ulogu favorita

BiH protiv Zimbabvea u prvom kolu teniskog Davis Cupa

U prvom kolu II grupe Europa/Afrika zone Davis Cupa-a u 2015. godini, teniska reprezentacija BiH gostuje u Zimbabveu, odlučeno je današnjim žrijebom koji je obavljen u sjedištu Međunarodne teniske federacije u Londonu. 

Naša reprezentacija favorit je u ovom meču, a pobjednik susreta BiH i Zimbabwea sastat će se u drugom kolu sa boljim iz meča reprezentacija Mađarske i Moldavije. 

Svi mečevi prvog kola igraju se od 6. do 8. marta 2015. godine, drugo kolo na rasporedu je od 17. do 19. jula, a treće od 18. do 20. septembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.