Bivši dečko "zabio nož u leđa" Mariji Sharapovoj
Foto: EPA

Nije mu ovo trebalo

Bivši dečko "zabio nož u leđa" Mariji Sharapovoj

A. Beganović

Nekada najbolja svjetska teniserka, Maria Sharapova, zbog uzimanja meldonija s teniskih terena će odsustvovati 15 mjeseci.

Sportski arbitražni sud smanjio je ruskoj teniserki kaznu sa 24 na 15 mjeseci, pa će pravo nastupa steći 26. aprila 2017. godine.

Sharapova i pored toga što joj je smanjena kazna nije zadovoljna pomenutom odlukom, a da njeno raspoloženje bude još gore pobrinuo se bugarski teniser Grigor Dimitrov s kojim je bila u ljubavnoj vezi.

"Smatram da joj tenis nedostaje i da će se vratiti motivirana, no ako nešto uradiš, izgledno je da će to imati posljedice. Ko god nešto uradi, zaslužio je ono što dobije", izjavio je Dimitrov, a njegova izjava sasvim sigurno se neće svidjeti jednoj od najljepših svjetskih sportašica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije