Brzinom od 196 km/h pogođen u 'nezgodnom mjesto'

Gore od svakog breaka

Brzinom od 196 km/h pogođen u 'nezgodnom mjesto'

Biti sakupljač loptica na teniskom turniru kakav je Australian Open nije nimalo jednostavno. Sakupljači loptica nekada često prikažu reflekse ili nekim drugim stvarima pridobiju naklonost publike, a znaju biti i nagrađeni aplauzom.

Jedan od sakupljača loptica na meču između Španca Feliciana Lopeza i Francuza Adriana Mannarina dugo će pamtiti ovaj duel. Španac je prilikom jednog svog servisa lopticu poslao u aut, a loptica koja je putovala brzinom od 196 km/h, nakon što se odbila od podlogu, sakupljača loptica pogodila je u nezgodno mjesto.

Meč je završen pobjedom Francuskog tenisera rezultatom 3:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.