Ćorić: Ne žalim puno zbog poraza od Federera

Čast je bila zaigrati protiv Švicarca

Ćorić: Ne žalim puno zbog poraza od Federera

Mladi hrvatski teniser Borna Ćorić nije bio pretjerano razočaran porazom od Rogera Federera.

"Meč sa Federerom je za mene nagrada za pobjedu protiv Murraya. Protiv Britanca su me svi već unaprijed otpisali i niko nije očekivao da ću uopšte doći do ovog meča", rekao je Ćorić i dodao:

"Čast je bila igrati sa Federerom, zaista. Što se tiče samog meča, nadigrao me u potpunosti i tu nema šta više da se kaže. Praktički bio sam bez ikakve šanse, ali sam svejedno zadovoljan ovim turnirom koji je premašio moja očekivanja".

Mladi 18-godišnji hrvatski teniser se u svojoj kratkoj profesionalnoj karijeri već sastao sa trojicom od četiri najbolja tenisera na svijetu. Nadala i Murraya je pobijedio, od Federera je doživio poraz. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.