Da li je ovo lapsus godine?

Ruskinja pošteno nasmijala ljubitelje tenisa

Da li je ovo lapsus godine?

E. Čaušević

Ruskainja Darija Gavrilova, koja nastupa pod zastavom Australije, izborila je četvrto kolo na Australian Openu pobjedom protiv Kristine Mladenović.

Gavrilova je nakon tri seta uspjela da izbori plasman u četvrto kolo što je njen najbolji rezultata u karijeri. Ipak, ljubitelji tenisa koji su pratili ovaj meč pamtit će dobro Gavrilovu, ali ne samo zbog tenisa.

Naime, nakon završetka ovog maratonskog meča Gavrilova je prišla da dadne izjavu, ali se nije uspjela dobro izraziti. Nakon ove izjave i sama je shvatia šta je rekla, a prisutni su se dobro nasmijali.

"Dobra sam otpozadi", ispalila je Gavrilova, koja je danas izgubila od Suarez Navarro te je tako u 4. kolu okončala svoj nastup na prvom Grand Slamu sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi