Damir nakon meča: Razočaran sam, imao sam ga u šaci
Foto: EPA

Nakon poraza od Raonića

Damir nakon meča: Razočaran sam, imao sam ga u šaci

M. Šljivak

Damir Džumhur poražen je u trećem kolu ATP turnira u Monte Carlu od Miloša Raonića.

Odigrao je bh. teniser još jedan jako dobar meč, ali je na kraju poražen s 2:1.

Džumhur je razočaran nakon poraza.

"Razočaran sam, imao sam Raonića u šaci", istakao je Damir, te je dodao:

"Meč je bio jako naporan, ali mi je krivo što sam poražen. Imao sam kontrolu nad mečom, ali se on vadio na servis. Ne daje puno prilike za poene i moraću čekati novi meč s njim, jer znam da ga mogu pobijediti", istakao je Džumhur.

Smatra Damir i da je Raonić ciljano zatražio medicinski time-out.

"Raonić me malo izbacio iz takta kada je tražio time-out. Vidio je da ga imam i zatražio je pauzu, vjerovatno kako bi me izbacio iz kolosijeka. Uspio je u tome i napravio sam nekoliko loših poteza nakon toga", rekao je Džumhur, koji je pohvalio i publiku.

"Oduševljen sam publikom. Osjećao sam se lijepo i umalo nisam zaplakao po izlasku s terena. Drago mi je što me bodre", istakao je Džumhur.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi