Danas počelo ekipno SP u stonom tenisu

Danas počelo ekipno SP u stonom tenisu

A. Beganović

U njemačkom Dortmundu danas je počelo ekipno Svjetsko prvenstvo u stonom tenisu.

U konkuenciji više od 800 stonotenisera i stonoteniserki iz 213 zemalja boje BiH će branit će  Adnan Šehić, Admir Duranspahić i Remhad Hasanović, te Emina Hadžiahmetović, Dragana Kerkez i Ajla Kovač.

Muška reprezentacija BiH nastupit će u drugoj diviziji u F-grupi sa selekcijama Brazila, Italije, Irana, Holandije i Škotske.

Prvi meč bh. stonoteniseri igraju danas protiv selekcije Irana.

Bh. stonoteniserke nastupaju u trećoj diviziji, a igrat će u L-grupi s Indonezijom, Kazahstanom, Makaom, Azerbejdžanom i Latvijom. U 1. i 2. kolu danas se sastaju sa selekcijama Azerbejdžana i Latvije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti