Delić: U Srbiji se osjećamo kao kod kuće, hvala navijačima

Hrvatski teniser

Delić: U Srbiji se osjećamo kao kod kuće, hvala navijačima

Hrvatski teniser Mate Delić poražen je danas od Novaka Đokovića rezultatom 3:0 u duelu Srbije i Hrvatske u okviru Davis Cupa.

Ipak, ovaj teniser nema za čim da žali.

"Nisam imao šta izgubiti, zna se ko je Novak Đoković. Za mene je on najveći svih vremena, uživao sam u igri i bila mi je velika čast. Bilo je i malo treme, ali kada je meč započeo, nervoza je nestala i počeo sam uživati", rekao je Delić koji se potom osvrnuo na aplauz domaćih navijača himni Hrvatske.

"Hvala publici, prijatno smo iznenađeni. Čuli smo pljesak našoj himni i zahvalan sam na tome. Ovdje se od početka osjećamo kao kod kuće i to je nešto divno".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.