Desetogodišnjakinja oduševila Federera

Pjeva i igra tenis

Desetogodišnjakinja oduševila Federera

E. Škorić

Desetogodišnja djevojčica Chelsea Fontenel oduševila je mnoge u Hallenstadionu u Zurichu.

Ova djevojčica izvrsno pjeva, a izvedom “Simply the Best” od Tine Turner ostavila je bez teksta Rogera Federera, Stanislasa Wawrinku i mnoge druge švicarske tenisere i teniserke, te publiku u dvorani.

No, Chelsea nije samo dobra u pjevanju. Ona ima talenta i za tenis, što je pokazala na nekim turnirima za mlađe naraštaje. 

“Stajao je dolje na zemlji. Kad god ga pogledam, vidim čovjeka koji ima srce i dušu. Igranje s Rogerom mi je najbolji božićni poklon i to mi je bila najveća želja”, kazala je djevojčica.

“Ona je svestrana. Nisam znao da tako dobrot pjeva, ali znao sam da igra dobro tenis. Iznenadila je mnoge, ali ne i mene, znao sam da je odlična u tenisu”, kazao je Chelsea.

Pitanje je da li više želi nastupati u koncertnim dvoranama na svijetu ili na centralnim terenima u Melbournu, Wimbledonu i New Yorku?

“Želim biti prva teniserka koja pjeva”, kazala je djevojčica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.