Diego Maradona stigao u Zagreb

Legendarni Argentinac na finalu Davis Cupa

Diego Maradona stigao u Zagreb

S. Mlaćo

Legendarni Argentinac Diego Armando Maradona (56) stigao je sinoć u Zagreb.

Maradonin dolazak čuvao se u strogoj tajnosti, a sletio je u Zagreb oko 23 sata. Dočekali su ga mediji i veliki broj fanova, a kako pišu hrvatski mediji povod dolaska je finale Davis Cupa između Hrvatske i Argentine.

Jedan od najboljih nogometaš svijeta svih vremena boravio je na turneji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a u susjednu nam zemlju je došao sa svojom djevojkom Olivom Rociom.

Sigurno da će dolazak Maradone, privući veliku pažnju i onih koji baš i ne prate tenis, pa bi vjerovatno finale koje počinje danjas moglo ostati u sjeni "malog zelenog", kako ga vole nazvati njegovi fanovi. 

Maradona je često uz reprezentaciju Argentine bez obzira o kojem sportu se radi, te ne sumnjamo da će i sada  pružiti podršku, ali i imati  svoj "show" na tribinama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi