Dimitrov: Jedna dobra lekcija za mene

Nakon poraza u polufinalu

Dimitrov: Jedna dobra lekcija za mene

Grigor Dimitrov je danas prvi put u karijeri igrao polufinale Grand Slam turnira. Nije razočarao, pokazao je da može iako je mogao i više.

Propustio je veliku priliku u tie breaku četvrtog seta. Imao je Dimitrov ukupno četiri set lopte u četvrtom.

" Ovo je za mene bilo prvo polufinale na jednom Grand Slam turniru i to je jedna pozitivna stvar. Neću previše analizirati šta se dogodilo u ove dvije sedmice jer nema potrebe. Ovo je bila jedna dobra lekcija, važna za budučnost. Frustriran jesam jer ipak na terenu sam bio da bih pobjedio. Ko zna šta bi se desilo da sam iskoristio svoje set lopte, mislim da bih imao potrebnu psihološku prednost u petom" rekao je nakon meča Dimitrov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.