Dvije titule za Hadžiahmetović

Prvenstvo BiH u stonom tenisu (U-21)

Dvije titule za Hadžiahmetović

E. Škorić

U Bugojnu je održano prvenstvo Bosne i Hercegovine u stonom tenisu do 21 godine, a po dvije titule osvojili su Emina Hadžiahmetović i Isak Abdagić.

Emina Hadžiahmetović, igračica Željezničara iz Sarajeva osvojila je dvije titule državnog prvaka u konkurenciji mlađih seniorki i seniora U-21.

U pojedinačnoj konkurenciji srebrnu medalju kod seniorki osvojila je članica Željezničara, Ajla Kovač, a treće mjesto podijelili su Belma Buštalić iz Vogošće te Sanja Milojica iz Prijedora.

Kod seniora je drugi bio Mirza Dizdarević iz Vogošće, a treće mjesto osvojili su Ivan Bobaš iz Viteza te Damjan Marković iz Foče.

Što se dublova tiče, drugu titulu na prvenstvu osvojili su Emina Hadžiahmetović i Isak Abdagić, koji su igrali u parovima sa Ajlom Kovač,odnosno Ivanom Bobašem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.