Džumhur: Biće mi čast ponovo igrati sa najvećim svih vremena

Drugi put u mjesec dana protiv Federera

Džumhur: Biće mi čast ponovo igrati sa najvećim svih vremena

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur će se voljom žrijeba u 1. kolu Wimbledona još jednom sastati sa Rogerom Federerom.

"Iskreno, žao mi je što žrijeb nije bio povoljniji za mene, jer zaista dobro igram i odlično se spremam, ali šta je tu je", započeo je Džumhur razgovor za Sportsport.ba, te dodao:

"Mnogi igrači nemaju šansu uopšte igrati protiv najvećeg svih vremena, a ja ću igrati protiv njega dva puta u mjesec dana na dva najveća teniska turnira i to na centralnim terenima".

Džumhur ističe da će ovo biti još jedan meč u kojem će pokušati uživati.

"Spremam se dobro i dat ću sve od sebe da to bude još jedan lijep meč. Želja mi je da odigram korektno i da uživam u duelu sa Rogerom Federerom", zaključio je naš teniser.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.