Džumhur i Berdych uz direktan prenos na Eurosportu

Konačno ćemo gledati najboljeg bh. tenisera

Džumhur i Berdych uz direktan prenos na Eurosportu

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur igrat će u noći sa četvrtka na petak meč trećeg kola Australian Opena protiv Čeha, Tomaša Berdycha.

Bosanci i Hercegovci nisu imali priliku gledati mečeve Damira Džumhura na ovogodišnjem Australian Openu. Duel sa Ivanom Dodigom igran je na 13. terenu, koji nije pokriven TV kamerama. 

Međutim i tome je došao kraj. Džumhur će večeras igrati protiv Berdycha na Hisense Areni, a meč će se direktno prenositi na kanalu, Eurosport 2. Duel Damira Džumhura i Tomaša Berdycha trebao bi početi u četiri sata ujutru po srednjeevropskom vremenu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.