Džumhur: Idem se prvo odmoriti, a sutra po pobjedu!

Naš teniser nakon važne pobjede

Džumhur: Idem se prvo odmoriti, a sutra po pobjedu!

Damir Džumhur je nakon teškog polufinalnog meča Challengera u Morelosu osjećao veliki umor, ali i zadovoljstvo zbog ostvarenog rezultata.

"Bio je ovo veoma težak i važan meč za mene. Ne mogu reći da sam zadovoljan svojom igrom jer nisam baš najbolje igrao, a do finala sam došao borbom", započeo je Džumhur za SportSport.ba i nastavio:

"Umora ima i to je normalno, ali ću pokušati dati sve od sebe i u finalu. Potrudit ću se da se koliko-toliko odmorim o sutra i da pokušam napraviti još jedan veliki rezultat".

Na pitanje želi li u finalu više Estrellu ili Melzera, Džumhur je odgovorio:

"Nemam neku posebnu želju. Ko god da pobijedi bit će zahtjevan protivnik i čekat će me težak meč. Ukoliko se uspijem odmoriti, mislim da mogu slaviti i ponoviti Santo Domingo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.