Džumhur: Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama

Bh. teniser za SportSport.ba

Džumhur: Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama

Damir Džumhur na otvaranju ATP Challengera u turskom Mersinu savladao je domaćeg tenisera Cema Ilkela i tako izborio plasman u drugo kolo. 

Naš najbolji teniser slavio je sa 2:0, a njegov naredni protivnik na ovom turniru bit će hrvatski internacionalac Antonio Veić s kojim će snage odmjeriti u četvrtak. 

"Drago mi je da sam dobro startao u Mersinu. Nije lako doći na Challanger i naći motivaciju za ovakav meč, ali sam dobro odigrao i nadam se da ću tako i nastaviti. Ovo je turnir koji sam osvojio prošle godine, tako da se osjećam dobro ovdje", kazao je Džumhur nakon meča za SportSport.ba, a potom dodoa:

"Što se tiče narednog protivnika Veića, dobro ga poznajem i svjestan sam da neće biti lako protiv njega. Ipak, ako budem dobro igrao pobjeda neće doći u pitanje", zaključio je Džumhur. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.