Džumhur poslao poruku svim Bosancima i Hercegovcima

Nakon pobjede protiv Granollersa

Džumhur poslao poruku svim Bosancima i Hercegovcima

E. Čaušević

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur plasirao se u četvrtfinale ATP turnira iz serije 500 u Dubaiju nakon pobjede protiv Granollersa.

Džumhur je jučer ostvario senzacionalnu pobjedu protiv Stana Wawrinke, a danas je sa 2:0 u setovima bio bolji od Marcela Granollersa-Pujola. Bh. teniser će u četvrtfinalu sutra snage odmjeriti protiv holandskog tenisera Robina Haasea.

Nakon večerašnjeg meča u Dubaiju naš najbolji teniser oglasio se na svom Instagram profilu porukom za sve Bosance i Hercegovce.

"Ovo je poklon jedinoj, najljepšoj i samo mojoj Bosni i Hercegovini. Sretan Dan nezavisnosti voljena zemljo", napisao je Džumhur.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi