Džumhur svoj bankovni saldo povećao za 85.000 eura

Dobra zarada za bh. tenisera

Džumhur svoj bankovni saldo povećao za 85.000 eura

A. Beganović

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur plasirao se u 3. kolo drugog Grand Slama sezone, Roland Garrosa.

Damir Džumhur je na fenomenalan način došao do 3. kola Roland Garrosa u kojem će snage odmjeriti sa najboljim teniserom svih vremena, Rogerom Federerom.

Na otvaranju turnira Rus Mihail Južni je morao stisnuti ruku našem teniseru, da bi u 2. kolu Džumhur nadigrao Marcosa Bagdhatisa.

Plasmanom u 3. kolu Roland Garrosa najbolji bosanskohercegovački teniser je zaradio 85.000 eura što će mu svakako u nastavku karijeri biti od velike pomoći.

Ukoliko bi slučajno pobijedio Federera, Džumhur bi sigurno zaradio 145.000 eura koliko od nagradnog fonda pripada učesnicima osmine finala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti