Džumhur traži prolaz u drugo kolo

ATP Moskva

Džumhur traži prolaz u drugo kolo

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur danas će nastupiti na ATP turniru u Moskvi.

U prvom kolu Damir će ukrstiti rekete sa talentovanim Rusom Karenom Khachanovim.

Khachanov je u posljednje vrijeme bilježio zavidne rezultate, pa je početkom oktobra došao i do svoje prve titule na ATP Touru. Ruski teniser slavio je u kineskom Chengduu.

Sa druge strane, Džumhur odavno na jednom turniru nije vezao tri pobjede i svakako da će ovo biti veliki ispit za njega.

Kladionice u ovom susretu kao velikog favorita vide domaćeg igrača, pa se koeficijent na pobjedu Khachanova kreće od 1.25 do 1.30. 

Koeficijent na trijumf Džumhura varira od 3.5 do 3.75.

Meč između Džumhura i Khachanova zakazan je za 15 časova, a bolji iz ovog duela sastaće se sa Špancem Pablom Carreno-Bustom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi