Džumhur upitan za singl, dubl vjerovatno propušta

Zbog povrede prsta

Džumhur upitan za singl, dubl vjerovatno propušta

Naš najbolji teniser Damir Džumhur ima problema sa povredom prsta pred početak mečeva u okviru grupe I E/A zone Davis Cupa koje će BiH igrati protiv Poljske u Zenici.

Program počinje od petka kada će se igrati dva singl meča, dok su u subotu na rasporedu dubl mečevi, a dvoboj se završava u nedjelju posljednjim singl mečem. 

Džumhur će najvjerovatnije propustiti dubl mečeve u subotu, a iste bi za našu reprezentaciju trebali igrati Mirza Bašić i Tomislav Brkić. 

Osim toga, Džumhur je upitan i za sing mečeve koji će biti na rasporedu u petak. Ipak, Damir je poručio da će biti na raspolaganju te da će igrati bilo koji meč ukoliko to bude neophodno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi