El Jennati uzeo poen i Fogniniju

Marakonac nije priznao challenge

El Jennati uzeo poen i Fogniniju

Marokanski sudija Mohamed El Jennati nastavlja " oduševljavati" publiku i tenisere na turniru u Indian Wellsu.

Prvo je u prvom kolu žestoko oštetio Uzbekistanca Istomina, prije nego što je na red došao daleko neugodniji za raspravu, Fabio Fognini. U meču sa Amerikancom Harrisonom, Fognini je pogodio crtu nakon što se pošteno natrčao za break loptu u drugom gemu drugog seta. Linijski sudija je dosudio aut, Fognini je tražio challenge, hawk eye je pokazao da je lopta dobra, međutim El Jennati nije htio priznati poen Fogniniju, već je tražio da se poen ponovi.

Logično, Fognini je poludio, sjeo je na stolici te je tražio dolazak supervizora Larsa Grafa. Međutim, ni njemu kao ni Istominu nije pomoglo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije