Emina Hadžiahmetović bez konkurencije u BiH

Emina Hadžiahmetović bez konkurencije u BiH

A. Beganović

U organizaciji Stoteniserskog saveza BiH u Sarajevu je jučer odigran turnir Top 8 A i B grupe za seniore i seniorke.

U konkurenciji kod stonteniserki Emina Hadžiahmetović je nastavila dugodišnju dominaciju i ponovo osvojila porvo mjesto. Najbolja bh. stonoteniserka i članica Spina 2012 bila je domnantna i prvo mjesto je osvojila bez izgubljenog meča. 


"Drago mi je što sam ponovo pokazala da sam najbolja. Za ove odlične rezultate svakdoneveno treniram i naravno da se radujem iznova svakoj medalji. Velike zasluge za moje uspjehe ima sestra Amela Hadžiahmetović-Mujezinović. Moj uspjeh upotpunila je klupska kolegica Ivona Baškarad koja je bila prva u B grupi seniorki i izborila plasman u društvo nabolji stonoteniserki", kaže Emina Hadžiahmetović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.