Emina Hadžiahmetović briljirala u Zagrebu

Emina Hadžiahmetović briljirala u Zagrebu

A. Beganović

Najbolja bh. stonoteniserka Emina Hadžiahmetović nastavlja sa uspjesima. Naime, na međunarodnom otvorenom takmičenju Zagreba ona je osvojila bronzanu medalju u juniorskoj, ali i seniroskoj konkurenciji čime je još jednom potvrdila da je vanserijski talenat i da će u budućnosti biti ne samo prvi reket naše zemlje nego vjerovatno i jedna od boljih stonoteniserki Evrope.

Ovaj rezultat dobija dodatno na težini, jer je Emina juniorka a u seniorskoj konkurenciji je uspjela da pobijedi mnogo iskusnije igračice Paulu Markati i Mateju Jeger iz Hrvatske, koje su bile favoriti za osvajanje najsjajnijeg odličja.

Sigurno je da ovi rezultati neće ostati nezapaženi i da će Emina biti jedna od glavnih kanditatkinja za titulu najbolje sportistkinje BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.