Emina Hadžiahmetović: Na najbolji način prezentirati BiH

Emina Hadžiahmetović: Na najbolji način prezentirati BiH

A. Beganović

Članice stonoteniserskog kluba “Spin 2012” Emina Hadžiahmetović i Ajla Kovač nastavljaju sa uspjesima. Naime, na nedavno održanom turniru Top 8 za juniore i juniorke Emina je ponovo pokazala da nema konurenciju u našoj zemlji i osvojila je prvo mjesto, dok je drugoplasirana bila Ajla Kovač.

Iako je “Spin 2012”osnovan u maju 2012. bez većih problema osvojili su šampionsku tiitulu u našoj zemlji, kao i pehar namjenjen pobjedniku Kupa u konkurenciji stonoteniserki. Naravno, velike zasluge pripadaju Ameli Hadžihametović-Mujeznović koja je i trener i igrač ovog kluba.

Već u subotu Eminu i Ajlu očekuje još jedno veliko takmičenje. Riječ je o Svjetskom prvenstvu za seniore koje se održava u Parizu.

"Drago nam je što ćemo biti dio smotre najboljih svjetskih stonoteniserki. Na jednom mjestu okupit će se najbolji igrači na planeti. Nadamo se da ćemo na najbolji način prezentirati Bosnu i Hercegovinu ", kaže Emina Hadžiahmetović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.