Federer: Bozoljac me dobro namučio

Federer: Bozoljac me dobro namučio

Roger Federer je nakon pobjede u prvom meču Davis Cupa u Novom Sadu protiv Ilije Bozoljca istakao da je zadovoljan igrom. 

"Zadovoljan sam poslije svega, iako sam imao problema sa servisom protivnika. Bozoljac je dobro servirao i sreća je da sam se u drugom setu vratio, što je i prelomilo meč", izjavio je Federer na konferenciji za medije, na koju je bez objašnjenja kasnio više od pola sata. 

"Znao sam da Bozoljac dobro servira, s obzirom da smo igrali relativno skoro, jednom u singlu i jednom u dublu", istakao je Federer, koji još uvijek nije siguran hoće li igrati u sutrašnjem dublu ili u nedjeljnom singlu.

"U svakom slučaju, odluku ćemo donijeti zajednički. Odlučiće naš selektor", poručio je Federer. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.