Federer: Nisam nikada gledao Džumhura kako igra

Možda ga iznenadi

Federer: Nisam nikada gledao Džumhura kako igra

E. Škorić

Rogeru Federeru je nepoznanica naš teniser Damir Džumhur.

Naravno, nema tu ništa čudno jer je Federer istinska legenda tenisa, a naš Džumhur polako dolazi do velikih pobjeda, pa je tako sve poznatiji u svijetu bijelog sporta.

Nakon trijumfa nad Marcosom Baghdatisom, Džumhur će igrati protiv velikog Federera.

“Ne poznajem Džumhura najbolje. Nisam ga nikada ni gledao kako igra, ali bit će to zanimljiv meč i malo drugačiji pristup nego što sam imao protiv Granollersa”.

Inače, Federer je u drugom kolu spomenutog Španca Granollersa sredio u tri seta i jedan je od glavnih favorita Roland Garrosa iako ga je samo jednom osvojio u karijeri.

Džumhur je danas u jednom intervjuu otkrio kako mu je Roger čestitao na današnjoj pobjedi i kako se nada da će sada više razgovarati s idolom, igračem kojeg je gledao kao klinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.