Federer: Đoković se dugo pripremao za očinstvo

Iznio neke detalje druženja sa Srbijancem

Federer: Đoković se dugo pripremao za očinstvo

Roger Federer bio je jedan od prvih koji su Novaku Đokoviću čestitali rođenje sina, a za inostrane medije iznio je nekoliko zanimljivih detalja iz privatnog života i odnosa sa Novakom.

"Vidi se koliko mu je važno to što je postao otac. Mi se ne srećemo toliko često, ali jednom smo pričali dvadesetak minuta o očinstvu. Prenio sam mu moja iskustva, a on je želio da zna sve o tome", rekao je Federer i nastavio:

"To mi je tada bilo veoma simpatično! Novak je bio uzbuđen i nedavno mu se ostvario veliki san. Drago mi je zbog njega, i volio bih iz njegovih usta čuti nešto više detalja o svemu. On to, vjerovatno, ne želi podijeliti sa novinarima".

Federer je na kraju istakao i da Đoković odlično igra otkako je postao otac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije