Federerov rođendan: Kolači i koncert Coldplaya

Proslavio 36. rođendan

Federerov rođendan: Kolači i koncert Coldplaya

E. Škorić

Roger Federer je prije tri dana proslavio 36. rođendan u Montrealu.

Švicarski teniser trenutno u Montrealu igra turnir u kojem je izborio četvrtfinale i glavni je favorit za titulu, nakon što je eliminisan Rafael Nadal.

Za vrijeme turnira Federer je proslavio novi rođendan. Otkrio je u razgovoru za zvaničnu stranicu ATP-a kako je 8. avgusta svoj 36. rođendan proslavio skromno.

"Dobio sam nekoliko kolača, ali bavim se sportom i ne smijem ih puno pojesti. Bilo je poprilično mirno za rođendan. Proveo sam dan sa svojim timom i u večernjim satima smo imali zajedničku večeru, a onda na koncert Coldplaya. Bio je to divan dan", kazao je Federer.

U osmini finala Federer je jučer pobijedio Davida Ferrera. Večeras igra protiv Bautiste u četvrtfinalu turnira u Kanadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije