Fognini izgubio pa pokazao srednji prst publici

Nakon poraza od nepoznatog Kineza

Fognini izgubio pa pokazao srednji prst publici

Iako je obećao svojim roditeljima i djevojci kako će se pristojnije ponašati na terenima, već na turniru u Šangaju Fabio Fognini je nastavio po starom.

U prvom kolu ovog jakog turnira, Fognini je poražen od nepoznatog Kineza Wang Chuhana (553. na ATP listi) 6-7(5), 4-6. U tie breaku je skoro Fognini nadoknadio 2-5, ali je Kinez iskoristio drugu set loptu. Na početku drugog seta Kinez je dva puta došao do breaka, jedan je vratio Fognini, ali taj drugi nije nadoknadio do kraja meča.

Pri izlasku s terena domaća publika je propisno izviždala nezainteresiranog Fogninija. Ovaj im nije ostao dužan - pokazao im je srednji prst!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.