Francuska javnost bijesna na Tsongu

Bio je povrijeđen?

Francuska javnost bijesna na Tsongu

Jo-Wilfried Tsonga se našao na udaru francuske javnosti koja je osudila odlazak tenisera na egzibicioni turnir na Filipine.

Ništa tu ne bi bilo toliko problematično da se najbolji francuski teniser nije povukao sa finala Davis Cupa, kojeg je Francuska izgubila od Švicarske.

Tsonga je, navodno, bio povrijeđen ali ga je selektor Davis cup reprezentacije poslao na teren protiv Wawrinke. Švicarac je bez problema slavio pobjedu koja je Švicarsku približila osvajanju titule prvaka Davis Cupa.

Tsonga trenutno boravi na Filipinima, gdje u društvu Gaela Monfilsa i još nekih imena iz svijeta sporta učestvuje u teniskoj egzibiciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.