Francuski teniser se izvinio novinarki

"Nisam to smio napraviti"

Francuski teniser se izvinio novinarki

Francuski teniser Maxime Hamou izbačen je jučer s Roland Garrosa zbog nedoličnog ponašanja. 

U prijenosu uživo ovaj 21-godišnji teniser je pokušavao na silu poljubiti novinarku Eurosporta Maly Thomas, iako ga je ona uporno odbijala, a takvo ponašanje rezultiralo je eliminacijom s Roland Garrosa. 

"Da nije program išao uživo, udarila bih ga", izjavila je novinarka. 

Nakon što su svi osudili ponašanje francuskog igrača, oglasio se i sam Hamou. Shvatio je kakvu je grešku napravio i uputio je izvinjenje.

"Najiskrenije se izvinjavam Maly Thomas, ako se osjetila povrijeđeno mojim ponašanjem tokom intervjua", kazao je Hamou za l'Equipe, dodavši:

"Imao sam sjajnu sedmicu na Roland Garrosu, proživljavao sam lijepe trenutke i dopustio sam si da svoje emocije izrazim na neprimjeren način prema Maly. Nju poznajem od ranije i izrazito je cijenim. Nisam je htio uvrijediti. Ako ona to dopusti, izvinio bih joj se u četiri oka."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije