Hadžiahmetović osvojila prvo mjesto u Zagrebu

Hadžiahmetović osvojila prvo mjesto u Zagrebu

E. Škorić

Reprezentativka Bosne i Hercegovine u stonom tenisu i članica STK Željezničar  Emina Hadžiahmetović osvojila je prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji na memorijalnom turniru ''Antun Tova Stipančić'', održanom ovog vikenda u Zagrebu.

Hadžiahmetović je u polufinalu takmičenja savladala Martinu Brkić iz Hrvatske sa 4:0, dok je u finalu bila bolja od Magdalene Bašić također iz Hrvatske sa 4:1. U seniorskoj konkurenciji mlada bh. stonoteniserka zauzela je 5. mjesto, saopćeno je iz STSBiH.

Turnir na kojem je učestvovalo više od 300 takmičara iz 18 evropskih država organizira se u znak sjećanja na jednog od najboljih evropskih i svjetskih stonotenisera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.