Hewittu, Ljubičiću i Lisnardu pozivnice
Ivan Ljubičić nastupiće u Monte Carlu

Pozivnice za Monte Carlo

Hewittu, Ljubičiću i Lisnardu pozivnice

A. Beganović

Ivan Ljubičić, Lleyton Hewitt i Jean Rene Lisnard posljednja su trojica igrača koja su dobila pozivnicu za turnir iz Marters serije, Monte Carlo.

 Učešće na prvom Mastersu na zemljanoj podlozi potvrdili su svi vodeći teniseri, a prije nekoliko dana, iako je najavljivao da neće nastupati i Roger Federer je zatražio pozivnicu i naravno bez ikakvih problema isti je dobio od direktora turnira, Željka Franulovića.

Turnir u Monte Carlu igraće se za nagradni fond od 2.75 miliona američkih dolara, a pobjednik u posljednje četiri godine bio je samo jedan, Rafael Nadal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.