"Hvalite Nadalov borbeni duh a mene šaljete psihijatru..."

Murray razočaran

"Hvalite Nadalov borbeni duh a mene šaljete psihijatru..."

Andy Murray se putem svog profila na Twitteru odlučio požaliti na medije i istaći kako ne vladaju isti aršini za sve tenisere. Za primjer je uzeo, ni manje ni više, nego Rafaela Nadala.

Murray smatra da je prošle godine od strane medija nepravedno optužen da je 'folirant' nakon što je slavio na US Openu pod bolovima. Ista sudbina zatekla je Nadala, koji je uprkos problemima savladao svoju prepreku na Australian Openu.

Ipak, Španac je po mišljenju novinara "heroj borbenog duha", dok su isti Murrayu preporučivali posjetu psihijatru zbog toga što "previše drami".

"Kada sam se ja mučio sa grčevima i pobijedio na US Openu prošle godine bio sam nespreman, 'neko ko voli da drami', 'folirant' i pisalo se da trebam ići psihijatru. Čudno", kratak je bio Murray.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti