Isner: Mogu do Grand Slam naslova

Isner: Mogu do Grand Slam naslova

A. Beganović

Sjajni američki teniser, koji se od ponedjeljka po prvi put u karijeri nalazi među deset najboljih tenisera na ATP listi, smatra da može stići do Grand Salm naslova.

U polufinalu Indian Wellsa, John Isner, je savladao najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića, no u finalu nije uspio pobijediti Rogera Federera. Međutim, i pored toga Isner je jedna od glavnih priča u svjetskim teniskim krugovima, a uvjeren je da može do Gran Slam titule.

"Vjerujem da mogu osvojiti Grand Slam. Ti turniri su najzahtjevniji jer se igraju do tri dobijena seta. Svjestan sam da je teško osvojiti Grand Slam naslov, ali uživam u izazovima. Još tri Grand Slam turnira su do kraja sezone i daću sve od sebe da dođem do naslova", istakao je Isner.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.