Ivanišević i Henman na ledu

Najava Champions Toura

Ivanišević i Henman na ledu

M. Maksimović

U Londonu je počeo završni turnir onih koji su nekada bili najbolji. Champions Tour je stigao do Londona a tamo igraju Tim Henman, Goran Ivanišević i Thomas Enqvist u grupi A, odnosno Carlos Moya, Mark Philippoussis i Fabrice Santoro u grupi B.

Pored ove šestorke, u Londonu su i ''legende'', McEnroe, Lendl, Bates, Cash, Wilander i Leconte.

Najbolju najavu za ovaj turnir odradili su Tim Henman i Goran Ivanišević. Pres konferencija je održana na klizalištu ispred Nacionalnog istorijskog muzeja, gdje su Goran i Tim zaigrali na ledu.

 

''Obećavam vam da nećemo igrati tri dana. Kiša može padati koliko hoće, ali zato tu je krov. Tima jako poštujem i bit će sjajno opet zaigrati protiv njega'' rekao je Goran.

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.