Ivanišević slavio u humanitarnom meču

Ivanišević slavio u humanitarnom meču

O. Lekić

Ispred Kneževa dvora u Dubrovniku sinoć je odigran jedan od najvećih sportskih događaja godine u Hrvatskoj, teniski meč između Johna McEnroa i Gorana Ivaniševića u kojem je slavio hrvatski teniser.

Ovaj spektakl na jedinstvenom prostoru okupio je oko 1.000 gledaoca, a sav prihod od prodaje ulaznica, koje su koštale po 1000 kuna, za ovaj humanitarni meč namijenjen je obnovi dječjeg odjela Opće bolnice u Dubrovniku.

Po završetku teniskog spektakla okupljenima su se obratili sudionici John McEnroe i Goran Ivanišević kojima su uručeni prigodni pokloni statute dubrovačkog zaštitnika sv. Vlaha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.